Maak kennis met onze coaches

Ervaren en doelgericht

Vanuit onze achtergrond (Lifestylecentrum Happy Bodies) zijn wij altijd bezig geweest met het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl. Wij worden elke keer weer vrolijk als we al die geweldige resultaten zien die worden bereikt!

‘JE BENT MOOI, JE BENT STERK, JE KUNT HET, JE BENT HET WAARD.’

Sarah Scholten

Hi, ik ben Sarah Scholten. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) het werken aan een vitaal lichaam werkt, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. Food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw gewenste gewicht. En daarna blijf ik je coachen, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

‘HET GEHEIM VAN SUCCES ZIT IN HET VERANDEREN IN IETS WAT JE DAGELIJKS DOET.’

Bart Rovers

Ik ben Bart Rovers (45), eigenaar van Slim & Happy en Happy Bodies Eindhoven. Mijn passie en missie is mensen te helpen aan een gezonde lifestyle. Hierin staan voor mij vier pijlers centraal, gezonde voeding, beweging, ontspanning en educatie.
(leren) Luisteren naar je lichaam, relaxter leven en werken én dat met gezond eten en bewegen, dat is wat ik stimuleer. Dat doe ik op een manier die bij jou past. Ieder mens is uniek, mijn coaching ook. PS. food & lifestyle heeft alles om jou te helpen om met bovenstaande filosofie een blijvend gewenst gewicht te krijgen en behouden.
Bart heeft een jarenlange ervaring in coaching van mensen met medische klachten waarbij onlangs een specialisatie in oncologie aan toegevoegd is.

"Ik zag dat mijn vriendin samen met de coach van Slim&Happy goede resultaten behaalde, dus ging er ook mee aan de slag*" Snel moe, geen energie en een laag zelfbeeld. Op een gegeven moment zag ik het allemaal niet meer zitten. Toen ging de knop om, ik moet en zal iets aan mijn levensstijl gaan doen. Gezonder gaan eten en meer bewegen.

-Johan de Rooij-

Eén ding was duidelijk: ik kan het niet alleen* " Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel. Ik ging niet meer op foto’s, ontweek zo veel mogelijk alle spiegels en de weegschaal ontweek ik al helemaal. Totdat op vakantie bij mij de knop om ging. Dit moet anders!

-Anita Bakker-