MAAK KENNIS MET ONZE COACHES

SLIM &HAPPY

SAMEN AAN DE SLAG VOOR JOUW GEZONDE GEWICHT?

‘je bent mooi, je bent sterk, je kunt het, je bent het waard.'

JANNE
IMG_20210204_164813

JANNE JANSEN

Hi, ik ben Janne Jansen. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw ideale gewicht. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

''Het geheim van succes zit in het veranderen in iets wat je dagelijks doet.''

BART
ik ben Bart Rovers (45), eigenaar van Slim & Happy en Happy Bodies Eindhoven. Mijn passie en missie is mensen te helpen aan een gezonde lifestyle. Hierin staan voor mij vier pijlers centraal, gezonde voeding, beweging, ontspanning en educatie.
 
(leren) Luisteren naar je lichaam, relaxter leven en werken én dat met gezond eten en bewegen, dat is wat ik stimuleer. Dat doe ik op een manier die bij jou past. Ieder mens is uniek, mijn coaching ook.
 
PowerSlim heeft alles om jou te helpen om met bovenstaande filosofie een blijvend gezond gewicht te krijgen en behouden.
 
Bart heeft een jarenlange ervaring in coaching van mensen met medische klachten waarbij onlangs een specialisatie in kanker aan toegevoegd is.
IMG_20210401_132837

BART ROVERS

Get In touch

Philitelaan 59A | 5617AK | Eindhoven

06-82395062

info@slimenhappy.nl

Benieuwd of slim&happy bij jou past?

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek inclusief gratis lichaamssamenstellingsanalyse