wat is powerslim?

SLIM &HAPPY

SAMEN AAN DE SLAG VOOR JOUW GEZONDE GEWICHT?

PowerSlim is speciaal ontwikkeld om jou te helpen naar een gezonde en evenwichtige levensstijl terwijl je lekker blijft genieten. Janne en Bart coachen je in het PowerSlim Center in Eindhoven en onder hun persoonlijke begeleiding ga je afvallen.

  • Snel resultaat (1 tot 2 kilo per week gewichtsverlies)
  • Makkelijk vol te houden
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Behoud van spiermassa en stofwisseling
  • Wekelijks persoonlijke coaching gedurende het eerste jaar
  • Geen jo-jo effect en geen hongergevoel

Niet minder eten, maar anders.

powerslim
PS06548-V1_Selected_Savoury snacks_horizontal

Afvallen door anders te eten

De PowerSlim afslankmethode is een koolhydraatarme en eiwitrijke manier van eten. Met PowerSlim eet  je 6x per dag. Elke 2 tot 2,5 uur heb je een eetmoment. Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten. Dus er is ruime keuze voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Croissants, meerzadenbolletjes, brood, smoothies, chocoladerepen, chips, pasta, rijst, soep en nog veel meer  zitten in het assortiment. Zeker weten dat er een heleboel bij zit wat jij lekker vindt. Deze producten gebruik je naast groente, vis, vlees, eieren, kruiden etc. Doordat je lekker eet en geen honger hebt, is het makkelijk vol te houden. Daarom is mijn mening ook: afslanken en lekker eten gaan prima samen!

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies met behoud van spiermassa. Steeds meer wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname met daarnaast een minimale aanvoer van koolhydraten en vetten het meest efficiënt is om gewicht te verliezen. Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding is de beste manier om gewicht te verliezen én het gewichtsverlies te behouden. Deze bevindingen sluiten perfect aan bij de PowerSlim afslankmethode.

Power Slim is medisch onderbouwd, het is een veilige methode om snel en verantwoord af te vallen. Het is geschikt voor iedereen: of je nu 5 kg of 50 kg af wilt vallen.

Wetenschappelijk onderbouwd

powerslim

LOCATIE

Vanuit onze locatie op het bruisende Strijp-S in Eindhoven begeleiden Janne en Bart jou naar jouw nieuwe leefstijl. Afvallen is de eerste stap. Maar die resultaten vervolgens behouden is uiteindelijk nog belangrijker. Met de hulp van onze coaches gaat dit je moeiteloos lukken. Tijdens het traject zijn er regelmatig contactmomenten waar we de voortgang meten. Dit doen we met onze bodyscan waar we de volledige lichaamssamenstelling mee kunnen meten.
blokk-spoorzone

BLOK59 | STRIJP-S

Get In touch

Philitelaan 59A | 5617AK | Eindhoven

06-82395062

info@slimenhappy.nl

Benieuwd of slim&happy bij jou past?

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek inclusief gratis lichaamssamenstellingsanalyse