Niet minder eten, maar anders.

PS. food & lifestyle is speciaal ontwikkeld om jou te helpen naar een gezonde en evenwichtige levensstijl terwijl je lekker blijft genieten. Sarah en Bart coachen je in het PS. food & lifestyle Center in Eindhoven en onder hun persoonlijke begeleiding ga je werken aan een gezond gewicht.
}

Snel resultaat (1 tot 2 kilo per week resultaat.)

Makkelijk vol te houden

Wetenschappelijk onderbouwd

Z

Behoud van spiermassa en stofwisseling

Wekelijks persoonlijke coaching gedurende het eerste jaar

Geen jo-jo effect en geen hongergevoel

Resultaat door anders te eten

De PS. food & lifestyle methode is een koolhydraatarme en eiwitrijke manier van eten. Met PS. food & lifestyle eet  je 6x per dag. Elke 2 tot 2,5 uur heb je een eetmoment. Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 producten. Dus er is ruime keuze voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Croissants, meerzadenbolletjes, brood, smoothies, chocoladerepen, chips, pasta, rijst, soep en nog veel meer  zitten in het assortiment. Zeker weten dat er een heleboel bij zit wat jij lekker vindt. Deze producten gebruik je naast groente, vis, vlees, eieren, kruiden etc. Doordat je lekker eet en geen honger hebt, is het makkelijk vol te houden. Daarom is mijn mening ook: resultaat en lekker eten gaan prima samen!

Wetenschappelijk onderbouwd

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij een gezond gewicht met behoud van spiermassa. Steeds meer wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname met daarnaast een minimale aanvoer van koolhydraten en vetten het meest efficiënt is om een gezond gewicht te bereiken. Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding is de beste manier om een gezond gewicht te behouden. Deze bevindingen sluiten perfect aan bij de PS. food & lifestyle methode.

Blok59 | Strijp-S

Locatie

Vanuit onze locatie op het bruisende Strijp-S in Eindhoven begeleiden Sarah en Bart jou naar jouw nieuwe leefstijl. Gezond gewicht is de eerste stap. Maar die resultaten vervolgens behouden is uiteindelijk nog belangrijker. Met de hulp van onze coaches gaat dit je moeiteloos lukken. Tijdens het traject zijn er regelmatig contactmomenten waar we de voortgang meten. Dit doen we met onze bodyscan waar we de volledige lichaamssamenstelling mee kunnen meten