Zo werkt het

Lees hieronder de werkwijze. Wil je direct kennismaken en vrijblijvend meer informatie ontvangen? Klik op de knop. 

Strikte fase

De eerste fase, de ”strikte fase” houd je aan tot dat je 80%  van je gewenste gewicht bereikt hebt. In deze periode worden alle maaltijden vervangen door aanbevolen Slim&Happy maaltijden van de PS. food & lifestylecoach. Deze maaltijden vul je aan met de toegestane voedingsmiddelen die vermeld zijn op de fasekaarten.

Verder hebben we wekelijks een contactmoment (op locatie) waar we een weegmoment hebben en samen kijken hoe ver we op weg zijn naar je gezonde gewicht.

Overgangsfase

De tweede fase, ”overgangsfase”, houd je aan tot je je gewenst gewicht behaald hebt. In deze fase wordt het aantal aanbevolen Slim&Happy maaltijden afgebouwd en vervangen door producten uit de supermarkt. Je krijgt fasekaarten met een lijst met toegestane voedingsmiddelen. Steeds meer voedingsmiddelen zijn in deze fase toegestaan.
In deze fase hebben we wekelijks een evaluatiemoment.

Stabilisatiefase

De laatste fase duurt één jaar. Na het behalen van je streefgewicht. Je kunt in deze fase 4 verschillende wegen volgen. Kies wat het beste bij jouw leefstijl past.

  • Route 1: Het volledige Slim&Happy programma blijven volgen. 

Je gaat dan gewoon verder met het programma bestaande uit een combinatie van PS. Food&lifestyle producten en gewone producten.

  • Route 2: 3 hoofdmaaltijden per dag.

In deze vorm heb je 3 hoofdmaaltijden per dag met minder tot geen tussendoortjes. Het handige hieraan is dat je je dag enorm makkelijk kan indelen qua voeding en planning.

  • Route 3: 16 uur vasten.

In deze vorm vast je 16 uur per dag en eet je vervolgens alleen in de andere aaneengesloten 8 uur.

  • Route 4: 2 PS. food & lifestyle dagen

In deze vorm eet je 2 dagen in de week uitsluitend via het Slim&Happyprogramma, de andere dagen eet je gezond en gebalanceerd.